DESIGN & VORMGEVING

Een professionele uitstraling vraagt om een perfect passende merkidentiteit. Design & Vormgeving zijn één van de belangrijkste ingrediënten die dit tot stand brengen. Bij Asociaal Marketing haal je een creatief team in huis die samen met jou een identiteit ontwikkelt die past bij jouw merk/bedrijf en scoort bij je doelgroep.

Haal de beste combinatie in huis

Design

Creatives die werken volgens de nieuwste trends & ontwikkelingen op het gebied van design & vormgeving.

Marketing kennis

Een mooi design is alleen niet genoeg, marketing kennis is nodig om het design te laten werken.

Creatief resultaat

Bij Asociaal Marketing haal je deze expertise in huis. Je hebt dus een creatief design dat gaat scoren bij jouw doelgroep!

Cases


DUPREE MAKELAARDIJ

Dupree Makelaardij was toe aan verfrissing van de huidige online & offline propositie. Deze was niet meer anno 2021. We hebben daarom in samenwerking met het marketing team van Dupree een nieuwe folder ontwikkeld die zij zowel online als offline kunnen inzetten.

VITA VALUE

VitaValue helpt jouw organisatie fitter en gezonder te worden. Zowel fysiek als mentaal.

Met een organisatiescan, PMO / health check of PSA brengen wij de fysieke en psychische gezondheid van jouw organisatie nauwkeurig in kaart. Wij combineren de bewezen technieken, kennis en kunde van TNO en onze professionals met de alledaagse realiteit op de werkvloer. Je krijgt inzicht in wat er goed gaat, waar de risico’s zitten en waar je direct actie moet nemen. We helpen je met de acties en interventies die je moet nemen en voeren die samen met jou en je team uit

RUIMBAAN

Voor Ruimbaan Uitzendbureau hebben we een geheel nieuwe online huisstijl ontworpen. Het uitzendbureau met vestigingen in Gouda, Alphen a/d Rijn & Rotterdam was toe aan vernieuwing en uniformiteit op de social media kanalen.

AD DESIGN

Een social media advertentie moet scoren, en om deze te laten scoren dien je rekening te houden met allerlei factoren. De creatives van Asociaal zijn op de hoogte van de laatste trend & ontwikkelingen. Zo kunnen wij er samen voor zorgen dat jouw nieuwe campagne gaat scoren bij je doelgroep!
arrow_drop_up arrow_drop_down