SOCIAL MEDIA MANAGEMENT 

Asociaal regelt jouw social media marketing en beheert jouw social media kanalen.

Gebruik onze expertise

Wij weten alle ins en outs van social media marketing. Geen geheimen voor ons ;)

Bereik meer mensen

Door het juist inzetten van jouw social media kanalen.

Ontdek de kracht van social media!

Social media is een belangrijk middel om je product, merk of bedrijf te promoten, bestaande klanten bij je merk te betrekken (engagement) en merk loyaliteit te creëren. 

Social media marketing is geschikt voor alle bedrijven (klein en groot), omdat het inzetten goedkoop en laagdrempelig is.

Wereldwijd zijn er meer dan 2.77 miljard social media-gebruikers, dus je kunt ervan uitgaan dat ook jouw klant hier tussen zit.

Of je nu lokale klanten wilt bereiken of bijvoorbeeld je webshop wilt gebruiken om producten over de hele wereld te verzenden – social media is het meest effectieve kanaal om mensen te laten weten dat je bestaat.

Ongeveer één derde van de consumenten neemt het liefst via social media contact op met een merk of bedrijf. Dus ook hier liggen kansen om jouw klant direct te kunnen bedienen. Het enige nadeel is dat het relatief gezien vrij veel tijd in beslag neemt en dat lang niet iedereen goed is in online communiceren.

Onze ervaren marketeers nemen jouw social media marketing daarom ook volledig uit handen en gaan aan de slag op basis van bewezen strategieën. 

Wist je dat wij, om conversies te verhogen, Facebook, Instagram, Snapchat, LinkedIn en Pinterest advertenties inzetten? Op deze manier heb je nóg meer kans om potentiële klanten te converteren! Heb je ook interesse in de mogelijkheden van social media advertising ? Klik dan hier!


Wat doet Asociaal marketing anders?

Op basis van een intake en een duidelijke strategiebepaling gaan wij aan de slag om jouw bedrijf sneller te laten groeien en te zorgen voor meer rendement. Dit allemaal op een manier die bij jouw bedrijf past. Wij maken gebruik van persoonlijke authentieke content, dus geen stockfoto's van het internet die iedereen kan gebruiken.

"Ik raad iedereen aan om een consult aan te vragen. Professioneel bedrijf met het juiste advies omtrent email marketing, FB Ads en socials. Ik ben zelf werkzaam bij Floor Facility Services wij opereren in de schoonmaakbranche." ⭐⭐⭐⭐⭐
Stijn de Wit
"Vanuit de Zalm Horeca Groep neemt Asociaal een groot gedeelte van de online marketing uit handen. Jelle en Friso schakelen snel, denken mee en zijn erg flexibel. Wij worden echt ont zorgt en zijn blij met zo'n partner!" ⭐⭐⭐⭐⭐
Rianne - De Zalm Horeca Groep

Deze klanten gingen jou al voor.. 

Neem contact met ons op!