Asociaal Marketing Team

Werken bij Asociaal Marketing

Kom jij ons team versterken?

Onze openstaande vacatures

Senior Google Ads (SEA) Specialist

Droom jij soms over de volgende termen: CTR, CPC en ROAS?

Is jouw achternaam SEA en wil je de uitdaging aan gaan om onze Google Ads tak nog verder uit te breiden en bij een jonge marketing agency aan de slag te gaan? Wil je daarnaast jouw online advertising vaardigheden inzetten voor verschillende mooie bedrijven en merken? Kun jij deze vragen met een ''JA!'' beantwoorden?

Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek.


Over de functieAls Senior Google Ads Specialist ben je ongeveer 70% van de tijd bezig met Google Ads campagnes voor klanten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor alles wat er op Google Ads gebied gebeurt binnen het bedrijf. Tijdens projecten vervul jij de rol van projectmanager en ga je samen werken met creatives & marketeers om een passende marketing strategie uit te werken. 

Bij Asociaal Marketing krijg je als Senior Google Ads Specialist veel vrijheid bij het uitvoeren van je werkzaamheden. Samen met je collega's ga jij ervoor zorgen dat de doelstellingen die vooraf met de klant besproken zijn gehaald gaan worden. Je bent verantwoordelijk voor een goede opvolging naar de klant en dat dit ook naar een volgend niveau wordt gebracht. 


Wie wij zoeken

- Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.- Je hebt minimaal 2/3 jaar relevante en professionele werk ervaring.- Je kent de weg in Google Ads, Google Shopping en Google Analytics.- Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.- Je werkt graag in een team, maar bent ook in staat zelfstandig te knallen!- Je bent gek van data en haalt daarom dagelijks het maximale uit de accounts van jouw klanten.- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (in woord en geschrift).- Je bent tussen de 16-32 uur beschikbaar.


Werken bij team Asociaal heeft zo zijn voordelen namelijk: veel vrijheid en gezelligheid op de werkvloer, flexibele werktijden. (Sporten tijdens werktijd? No problem!) 😎 We bieden een goed salaris en voldoende mogelijkheden om dit salaris, maar ook jezelf te ontwikkelen.💰Onze openstaande vacatures

Junior Google Ads (SEA) Specialist

Droom jij soms over de volgende termen: CTR, CPC en ROAS? 

Heb jij passie voor SEA en wil je jezelf graag verder ontwikkelen als Google Ads Specialist bij een jonge marketing agency? Wil je daarnaast jouw online advertising vaardigheden inzetten voor verschillende mooie bedrijven en merken? Kun jij deze vragen met een ''JA!'' beantwoorden? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek.


Over de functieAls Google Ads Specialist ben je ongeveer 80% van de tijd bezig met SEA (Google Ads) en Google Shopping werkzaamheden. Daarnaast krijg je  voldoende ruimte en ondersteuning om je  te ontwikkelen in andere online advertising kanalen als; marketplaces een social.

Tijdens projecten vervul jij de rol van Projectmanager en ga je samen werken met creatives & marketeers om een passende marketing strategie uit te werken.

Bij Asociaal Marketing krijg je als Google Ads Specialist veel vrijheid bij het uitvoeren van je werkzaamheden. Samen met je collega's ga jij ervoor zorgen dat de doelstellingen die vooraf met de klant besproken zijn gehaald gaan worden en je bent verantwoordelijk voor een goede opvolging naar de klant.


Wie wij zoeken

- Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.- Je hebt minimaal 1 jaar relevante en professionele werk ervaring.- Je kent de weg in Google Ads, Google Shopping en Google Analytics.- Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.- Je werkt graag in een team, maar bent ook in staat zelfstandig te knallen!- Je bent gek van data en haalt daarom dagelijks het maximale uit de accounts van jouw klanten.- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (in woord en geschrift).


Werken bij team Asociaal heeft zo zijn voordelen namelijk: veel vrijheid en gezelligheid op de werkvloer, flexibele werktijden. (Wil jij 's ochtends liever uitslapen? No problem!) 😎 We bieden een goed salaris en voldoende mogelijkheden om dit salaris, maar ook jezelf te ontwikkelen.💰Stuur ons een e-mail!

Social Media Advertising Specialist

Ben jij een Social Advertising baas?

Je hebt ervaring met social advertising, social media management en legt de verbinding tussen het merk en de doelgroep. Je werkt nauw samen met de klant en onze content marketeers.


Over de functieAls Social Media Marketeer ben je ongeveer 80% van de tijd bezig met Facebook, Instagram, Snapchat & Pinterest Ads. De overige tijd kijk je samen met de creatives en de klant naar nieuwe mogelijkheden om op de Socials nog beter te scoren. Daarnaast krijg je voldoende ruimte en ondersteuning om je te ontwikkelen op het gebied van social, content & marketing.

Als Social Media Marketeer ga je samen werken met content marketeers om een passende marketing strategie uit te werken.

Bij Asociaal Marketing krijg je als Marketeer veel vrijheid bij het uitvoeren van je werkzaamheden. Samen met je collega's ga jij ervoor zorgen dat de doelstellingen die vooraf met de klant besproken zijn gehaald gaan worden en je bent verantwoordelijk voor een goede opvolging naar de klant.


Jouw taken- Social advertising; jij zorgt ervoor dat we de business doelstellingen van de klant behalen.- Maandelijkse social media rapportages maken en analyseren.- Strategisch advies uitbrengen op advertising en content niveau.- Het onderhouden van het contact met de klant.- Het monitoren van social media; wat leeft er op de verschillende kanalen?- Het bedenken van relevante content met onze content marketeers.


Werken bij team Asociaal heeft zo zijn voordelen namelijk: veel vrijheid en gezelligheid op de werkvloer, flexibele werktijden. (Wil jij 's ochtends liever uitslapen? No problem!) 😎 We bieden een goed salaris en voldoende mogelijkheden om dit salaris, maar ook jezelf te ontwikkelen.💰